BELGE

BELGE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Belge. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 8:06 Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk eten!
14 aug 2022 om 20:47 Perfect zoals altijd. Geweldig eten
13 aug 2022 om 10:56 super lekker
9 aug 2022 om 14:00 Erg lekker en vers eten! Aanrader!
8 aug 2022 om 6:54 Geleverd op de afgesproken tijd, bezorger als altijd heel vriendelijk. Pizzas weer heel goed
7 aug 2022 om 22:29 Heerlijk eten, salade, pasta, toetje. Met liefde voor eten gemaakt, dat is terug te proeven en zien aan de gerechten. Snelle levering. Top!
7 aug 2022 om 22:20 Bezorgen was n ramp 1,5 uur zitten wachten, terwijl gulpen 10 tot 15 min. Rijden is. Hadden we t beter zelf kunnen halen. Kregen telefoon en duurde t nog half uur. Eten was lekker, maar bestellen niet meer op deze manier. Helaas.
7 aug 2022 om 9:36 All ok
6 aug 2022 om 19:58 Op gewenste tijdstip bezorgd. Heelijke pasta en pizza!
29 jul 2022 om 21:04 Ravioli truffel van de vrouw was prima. Mijn pizza was helaas een teleurstelling toen ik de doos open deed. Smaak was goed maar erg klein van formaat. Hij viel een beetje in het niet in de doos... Voor de prijs verwacht je iets anders.
19 jul 2022 om 20:01 Desserts waren niet goed afgesloten en lekten. Verder waren ze lekker. De pizza’s waren heerlijk
18 jul 2022 om 6:18 Vorige keer heerlijke pizza. Nu viel het tegen. Pizza was al lauw en bodem was echt te hard. Dan vind ik het toch te prijzig voor wat je krijgt. Jammer